Bøger

Bøger

Vi har på arkivet nogle bøger om lokale forhold, som vi sælger til en rimelig pris. Vi sender gerne bøger til interesserede. Bøgernes pris er ekskl. porto.

arkivernes-jul

Arkivernes Jul.
I 2016 blev de 8 arkiver i Kalundborg Kommune enige om at udgive en fælles årbog som skal udkomme hvert efterår. Artiklerne til denne bog skal komme fra de enkelte arkiver. I løbet af sommeren 2016 tog denne bog form, og navnet blev, “Arkivernes Jul”. Bogen blev præsenteret for offentligheden på Kalundborg messen den 29. oktober 2016 af borgmester Martin Dam. Bogen er til salg på arkiverne for 100.00 kr.

 

Hvidebæk kommune 1970-2006

 

Hvidebæk Kommune 1970-2006.
Bogen beskriver de problemer der var med at blive enige om sammenlægningen i 1970, til kommunen blev en del af Kalundborg kommune fra 1 januar 2007.

Bogen koster kun 30.00 kr.

 

 

Fra brugs til boligforeningFra Brugsforening til Boligforening
En bog der beskriver udviklingen fra den første brugsforening blev oprettet i Ubby i 1876, til den flyttede til sin nuværende placering på Torvet og hvordan den gamle bygning, først blev til en tøjforretning og senere blev solgt til et boligselskab der indrettede lejligheder i bygningen.

Bogen koster kun 20.00 kr.

 

Hvidebæk i gamle billeder

 

Hvidebæk i Gamle billeder

Dette er den første bog arkivet udgav. Den viser og beskriver en række billeder fra de 6 sogne som Hvidebæk Arkiv dækker.

Bogen er desværre udsolgt.

 

 

Nedenstående 4 hæfter kan erhverves for 20 kr. pr. stk.

Rørby før og nu.

Ubby by og sognPræster og degne i UbbyLodehat